SESSIONS DESCOBERTA

Les sessions de descoberta són molt més que una sessió de fotos. Volem anar més enllà, les sessions de DESCOBERTA són una experiència fotogràfica, una experiència vital i sensorial pensada per millor la capacitat cognitiva del teu nadó. Volem captar aquells moments de descoberta, d’experimentar, els gestos de concentració, les reaccions, les expressions que anirà fent segons avança la sessió.

Van destinades tant a nadons a partir dels 6 mesos fins a nens/es de 4-5 anys. Estudiem cada cas en funció del què volem que visqui el teu petit/a. Ens centrem en experiències de la metodologia Waldorf i Montessori, treballem amb joguines educatives,  elements tan naturals com l’aigua, la llum, la música, les textures, la sorra, les fulles, la pintura, per als mes nadons treballem amb la panera dels tresors. 
Busquem el factor descoberta dins d’aquestes sessions, no busquem unes fotos de model, si no busquem que el petit/a descobreixi, experimenti, jugui, deixant que ell sigui el que guiï la sessió. Junts estudiarem el cas de cada petit, decidirem quin seran els elements i jocs que entraran en acció durant la sessió.

Les sessions de descoberta estan pensades tant per una sessió individual, com per fer-les cada 3-4 mesos creant així un diari fotogràfic de l’evolució del vostre petit.

Totes aquestes joguines educatives i l’assessorament de la seva elecció és gràcies a les botigues Aúpali a Barcelona, i LoveKids a Pallejà. 

 

 

Si  vols reservar la teva sessió, aprofita’t ara del descompte del 20% en el seu llançament, emplena el formulari que trobaràs aquí sota. 

Contacte

 

Verificació