Formació

Ens encanta la fotografia, la fotografia en tota la seva essència! Compartir coneixements fotogràfics ens motiva, ens dóna canya i ho gaudim, no sabeu fins a quin punt!!

Des del maig del 2015 vam iniciar uns cursos de fotografia… que van ser tan enriquidors, que hem decidit que no poden faltar en els nostres objectius anuals. És per això que oferim aquest petit ventall de formació… petit, que a poc a poc anirem ampliant, és clar, però de moment, us oferim un curs d’iniciació a la fotografia i un curs de gestió i retoc digital.

De la mà d’Arnau Chavarria i Caro Cañellas, dos fotògrafs professionals enamorats de l’art fotogràfic, us conduirem per un deliciós camí per conèixer allò que ens apassiona i ens fa treure el millor de nosaltres, la fotografia! Estem il·lusionats, encantats i boixos per compartir amb vosaltres aquest meravellós món de la imatge. Ens acompanyes?

Les places són molt limitades, per tal de gaudir al màxim de vosaltres, i vosaltres pugueu degustar fins a l’última engruna aquests cursos.

 

Clica sobre el curs que t’agradaria fer

           

                                         

 

 

Nous cursos que farem pròximament: