Tallers fotografia infantil

Taller de Fotografia Infantil i taller de fotografia adolescent

La màgia de la fotografia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest taller, parteix de la necessitat de crear un grup d’infant per-adolescents que vulguin indagar i descobrir el món màgic de la fotografia, serà un tast per veure les inquietuds del grup, per veure com funciona, i veure quina és la millor manera de dur-lo a terme.

En aquest món tan digital, son moltíssims els nens que els encanta fer fotos, i fer-se fotos sobretot! Es per això que realitzem aquest taller. Perquè exprimeixin al màxim aquesta inquietud fotogràfica. Hi hagut una forta demana a realitzar a aquest curs. Ara més que mai creiem en la fotografia com una eina creativa pels infants.

Com a novetat d’enguany, obrim el taller a tots els pares que vulguin compartir una estona creativa amb els seus fills, no és obligatori, però serà molt interessant.

Dins l’oferta formativa de Caro Cañellas fotografia, no hi podia faltar un taller de fotografia infantil. M’encanten els infants! Vaig ser cap durant molts anys en un agrupament escolta, i sempre m’ha fascinat fer aprendre a la canalla jugant. De fet és la única manera per mi de fer aprendre aquestes petites ments inquietes.

Aquest taller, es una prova pilot per un futur curs de fotografia infantil,  on a traves de la fotografia indagarem en l’auto-coneixement, en reforçar els nostres punts forts, en desenvolupar la imaginació i la creativitat… i un munt d’aspectes que podrem treballar ja que és una edat perfecte per fer-ho.

Què Aprendran?

En aquest taller coneixerem la càmera i tot el que podem fer amb ella, aprendrem a mirar i a centrar la nostra mirada en allò que volem destacar. Farem una primera part a l’estudi per conèixe’ns i descobrir noves funcions i experiments que podem fer amb la càmera. I després sortirem a capturar històries.

Alguns dels temes que tractarem seran:

  • Coneixerem la càmera i les diferents funcions que te. 
  • Aprendrem a enquadrar i fer anar diferents punt de vista
  • motivar i inspirar als alumnes per indagar i descobrir el món de la fotografia

A qui va dirigit?

A tots aquells nens i nenes que tenen inquietuds fotogràfiques

Per a nens i nenes de 8 a 12 anys

Es realitzarà un grup de 8 a 11 anys i un altre grup dels 12 als 14 anys

Requisits per accedir al curs:

  • Càmera digital o mòbil

Dates: 

Al ser un taller per definir un grup per posteriorment crear un curs infantil de fotografia, hem deixat obert l’elecció de dates i horaris.

La idea es fer una primera trobada entre setmana d’una hora per conèixe’ns, i explicar una mica de tècnica d’una manera molt lúdica i aquella mateixa setmana el dissabte realitzar el curs de 3h. La propostes de taller oscil·len entre aquestes dues dates:

  • dissabte 9 de febrer (infantil)
  • dissabte 16 de febrer (adolescents)

Si vols que el teu fill/filla realitzi el teu curs, però les dates no t’encaixen, si us plau truca’ns i mirem d’adaptar-nos.

Preu:

55€  (Places limitades, grup màxim de 8 persones)

Lloc:

Estudi Fotogràfic Caro Cañellas

 

Professor:

Caro Cañellas, Fotògrafa i directora de Caro Cañellas fotografia

Emplena aquest formulari per rebre més info o reservar la teva plaça

 

Pots adquirir un xec regal d’aquest curs aquí

 

Contacte

 

Verificació