La Caro

Foto Caro Cañellas

 

Hola!

Sóc la Caro, així tal qual. Una amant de la autenticitat, la naturalitat, allò que es real, de la VIDA, així en majúscules. Una persona intuïtiva, somiadora i creativa. Intentant-me desfer de la perfecció, del que està bè i està malament. Aprenent a guiar-me des la confiança en una mateixa, del fluir de la vida.

 

Em considero en fase beta constat, sempre aprenent. Empapant-me d’allò que m’envolta, de les persones amb qui em creuo en el camí, sempre creixent.

 

Sóc la petita de 3 germans, i pràcticament no tinc fotos de quan era petita. No se si es per aquest motiu, que m’he dedicat a fotografiar la vida de les persones, grans i petites, que es posen davant la meva càmera.

 

El que sí que sé, es que estic enamorada de la meva feina! Gaudeixo quan connecto amb la persona que tinc al davant. M’agradar parlar, escoltar, intercanviar opinions… i deixar que tot flueixi. Impregnant-me d’aquella persona. Creant un vincle, captant l’essència. D’aquesta manera, puc fotografiar-la, Només sé fer-ho d’aquesta manera.

 

Sento admiració profunda pels infants. Petits/es essers espontanis, reals com la vida mateixa. Autèntics. A través del joc, la música i els riures, em faig còmplice d’ells,  fent que la vergonya desaparegui i creant una complicitat preciosa, que em permet crear unes imatges naturals i autèntiques.

 

Per aixó anomeno les meves sessions fotogràfiques, experiències fotogràfiques. Perquè van molt més enllà d’una sessió fotogràfica, de fer-se unes fotos en família, o de l’embaràs. Per mi és molt més que aixó. Vull captar la vostra essència, i quan em deixeu… em sento molt afortunada.

 

Gaudeixo quan aconsegueixo desaparèixer rere la càmera, fer-me invisible, i simplement captar allò que succeeix de la manera més autèntica, sense edulcorants ni muntatges.