Sessió d'embaràs - Imatges sense postureo - Caro Cañellas Fotografia

Sessió d’embaràs “sense postureo”

Si estàs per aquí buscant una sessió d’embaràs primer de tot donar-te l’enhorabona!  Ja t’hauràs adonat que el meu estil és molt natural, no m’agraden gens els posats, el que busco per sobre de tot és que ens ho passem bé, tant vosaltres com jo. Per aconseguir-ho en la sessió d’embaràs creem un clima confortable, tranquil amb música, on flueix la naturalitat i espontaneïtat. No sóc de fer posats. Deixo que sigueu vosaltres i captar la vostra essència com a parella i del moment tan dolç que esteu vivint.

 

I com fem això del sense postureo?

Ara em diràs, ostres Caro, és que jo no sé posar-me davant d’una càmera, necessito que em guieu. El més normal del món és que no sàpigues posar-te davant d’una càmera, i a mi m’encanta! No vull fotos posades (si és el que tu busques, t’has equivocat de lloc!) El que busco és connectar amb vosaltres, trencar aquella barrera de la timidesa, aquella distància que fa que no pugui captar la vostra essència. Un cop traspassem aquella barrera  les poses no existiran, perquè sereu vosaltres en estat pur.  Jo deixaré de ser la fotògrafa, i em convertiré en uns instants part de la vostra família. Quan això succeeix és màgic.

Sovint penso que tenim el concepte fotògraf mal encasellat. Un fotògraf és qui et permetrà en un futur reviure els moments tan dolços que estàs vivint. Hi ha molts estils de fotògraf, busca el que et defineixi, el que il·lustri com vols els teus records en un futur. No deixis d’immortalitzar aquests instants tan preciosos.

Si creus que jo sóc la fotògrafa que et defineix, si les meves imatges et transmeten, i vols que jo sigui la creadora dels teus records, emplena el formulari que trobaràs al peu de pàgina.

Tenim més fills, podran estar a la sessió?

Aquesta pregunta sempre em sorprèn i me la feu molt. Si teniu més fills evidentment podran venir a la sessió. Ells seran també els protagonistes de la sessió, de fet seran els encarregats de guiar-la. Si teniu mascota m’encanta que formi part de la sessió. Volem que tot allò que us defineix, sigui present en la sessió. En el cas que volguéssiu la sessió d’embaràs en exterior, hauríem de buscar una localització ben bonica, platja, muntanya, o un lloc que per vosaltres sigui especial i us identifiqui.

Experiències d’altres famílies

default image

Ens ha semblat una experiència molt maca i divertida i ara tenim un record fantàstic gràcies a les magnífiques fotos que han sortit. Repetiríem segur!

01/02/2018

default image

Un trabajo fantástico. Tus fotos son especiales. Haz que quede fotografiado ese momento.

27/01/2017

default image

Preciosesssss!!!!! Moltíssimes gràcies!!!!  Mare meva q difícil serà escollir!!

Molt bona feina Caro!!de debó q estem encantats!!! Hem fet molt bona propaganda perquè de debó que hem quedat encantats amb tot! Un petonassss!

27/01/2017

default image

Ens vam sentir còmodes en tot moment. El que més ens va agradar la paciència i la delicadesa de la Caro amb la nena.

Anna 01/11/2016

Emplena aquest formulari per sol·licitar més informació o contractar la sessió

Contacte

 

Verificació

error: Content is protected !!