Infantil

En les nostres sessions fotogràfiques els nens són els protagonistes. Generem espais de joc i descoberta, i mentre ells descobreixen i experimenten, captem les reaccions i expressions. Fugim dels posats, d’infants com a models, amb retocs de pells de porcellana i nenes amb vestits de dona. Busquem captar la seva essència. L’autenticitat i naturalitat. I no ho sabem fer d’una altre manera que no sigui jugant. Generem els espais de joc tant a l’estudi, com en sessions en exterior. A vegades amb una temàtica definida com podria ser Sant Jordi, d’altres sense temàtica simplement joc. Utilitzem joguines de criança respectuosa, de fusta, sense piles, on el petit o petita pugui desplegar al màxim la seva creativitat i imaginació.

També realitzem sessions en família, on no generem espai de joc, si no que fem que la família es senti com a casa, connectem amb ella, i poc a poc deixo de ser la fotògrafa, per convertir-me en la Caro, i per uns instants ser un membre més de la vostra bonica família. Només així sóc capaç de captar la vostre essència. 

Aquí teniu una petita mostra de les fotografies a infants, des de mesos, fins a família, des d’aniversaris, o sessions amb la tieta. 

 

 

T’animes? Doncs pots emplenar aquest formulari.

 

Contacte

 

Verificació