Infantil

En les nostres sessions fotogràfiques els nens són els protagonistes. Generem espais de joc i descoberta, i mentre ells descobreixen i experimenten, captem les reaccions i expressions. Fugim dels posats, d’infants com a models, amb retocs de pells de porcellana i nenes amb vestits de dona. Busquem captar la seva essència. L’autenticitat i naturalitat. I no ho sabem fer d’una altre manera que no sigui jugant. Generem els espais de joc tant a l’estudi, com en sessions en exterior. A vegades amb una temàtica definida com podria ser Sant Jordi, d’altres sense temàtica simplement joc. Utilitzem joguines de criança respectuosa, de fusta, sense piles, on el petit o petita pugui desplegar al màxim la seva creativitat i imaginació.

També realitzem sessions en família, on no generem espai de joc, si no que fem que la família es senti com a casa, connectem amb ella, i poc a poc deixo de ser la fotògrafa, per convertir-me en la Caro, i per uns instants ser un membre més de la vostra bonica família. Només així sóc capaç de captar la vostre essència. 

Aquí teniu una petita mostra de les fotografies a infants, des de mesos, fins a família, des d’aniversaris, o sessions amb la tieta. 

 

El que diuen de nosaltres

default image

Fotografia amb encant, divertida, natural i espontània. La fotógrafa permet a l'infant ser ell mateix i que gaudeixi de l'experiència, és capaç de captar la seva essència.

Gemma 13/12/2017

default image

Nos ha encantado el trato, la capacidad de Caro de empatizar y ganarse a nuestro hijo y lo fácil que hacéis que resulte todo el proceso, gracias!

10/12/2017

default image

Una sessió molt personalitzada amb un resultat increïble. És el segon any que participem en la sessió de Nadal i tenim tota la família encantada amb les fotografies.

03/12/2017

default image

El que més m'agrada és que el més importat és l'infant, li dones temps per a que s'ubiqui i et conegui, sense presses i al seu ritme per a que les fotos siguin més naturals i captin la seva essència i aquells gestos que el fan únic, tot jugant i passant-s'ho bé.

28/11/2017

default image

La paciència de caro canyellas, la decoració, la música i la bona estona.

Sara 13/11/2017

default image

La sessió de fotos ha estat genial!
Les nenes s'han sentit súper a gust i s'ho han passat pipa.
De veritat Caro, moltíssimes gràcies!

Estic segura que repetirem!

27/01/2017

default image

Ens ha agradat molt l'experiència, especialment a la Noa, que ho estava passant tan bé que no volia marxar. La Caro és una gran professional, molt agradable i amb molta paciència. Segur que repetirem!

27/01/2017

default image

Gràcies Caro per l'experiència, el tracte amb les nenes i per les fotos tan dolces, tan màgiques, tan maques... Repetirem segur!!!!!! (Papis, i no Papis, us ho recomano

27/01/2017

default image

Avui hem fet el reportatge de Nadal amb la nostra filla, i la Carol se l'ha guanyada i s'ho ha passat pipa, una gran professional! Desitjant veure el resultat de les fotos!! Gràcies Carol.

27/01/2017

default image

Gràcies per les fotos tan boniques que li vau fer a la Laia. I gràcies també per l'estoneta tan maca que li vau fer pasar, vestida com una princesa escoltant frozen. Espectacular!!!

27/01/2017

default image

Preciosas las fotos!!! Lo pones muy difícil para elegir, me encantan todas! Graciassss por ese buen rato que les hiciste pasar y por tu profesionalidad...

27/01/2017

default image

El q mes m'ha agradat es com treballa la caro. Fa q tot sigui fàcil i divertit

Lidia 23/10/2017

default image

M'ha agradat la paciència que tens, la tranquil·litat que transmets.

Laia 01/04/2016

T’animes? Doncs pots emplenar aquest formulari.

Contacte

 

Verificació