Sessió newborn Fotografia sense artificis - Caro Cañellas Fotografia

La revolució d’un nounat, aquell tsunami de felicitat, un amor profund que t’embriaga per dins, detalls minúsculs, peus plens d’arrugues, pells que s’espellen, dits petits i perfectes. Hores contemplant-l@, gaudint-l@. Aquells primers dies donant el pit probablement gens fàcil. La mirada tendra del seu germà o germana. Gestos i expressions que el definiran per sempre. T’imagines capturar-ho tot en una sessió newborn?

 

Un moment de calma

Durant els primers dies de l’arribada d’un nounat, tot hauria de ser pausat i tranquil, però a vegades entre pediatres, burocràcia, visites, no dormir, costa trobar la calma. El que més m’agrada de les sessions newborn és fer-vos sentir com a casa. Vetllo perquè trobeu la calma i quietud necessària i tan important en aquests primers dies de vida. Vull que la sessió de nounat sigui una gran experiència per vosaltres. Que la calma i fluir guiïn la sessió. Captar l’essència dels primers dies de vida, aquesta revolució de què us parlava abans, i només ho puc fer des de la calma i la pau que inunden els nadons. Des de la puresa dels seus gestos. Sense gaires artificis, sense posicions estranyes, ni decorats.

 

Imatges sense artificis

T’imagines tenir aquell gest que sempre feia a l’eco, fora de la panxa?, segur que el segueix fent. O tenir fotografiat aquell peu ple d’arrugues amb la pell espellant-se, aquell pell amb pell que genera un vincle etern, les mirades de tendresa, les carícies delicades. M’encanta reproduir com estava dins la panxa, simular que encara està dins d’aquella bossa.  Són detalls tan fugaços, que agrairàs tenir-ne el record. M’agradaria que tinguessis imatges d’aquests instants, que quan les miris amb el pas del temps, encara puguis sentir l’olor de nounat. Que quan el teu fill sigui gran passi hores fullejant el seu àlbum de records.

Si vols que aquests records fugaços perdurin en el temps, si el meu estil et transmet i vols que jo sigui la creadora d’aquests records, emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina

Les sessions de nounat es fan dins dels 10-12 dies de vida, per poder capar tots aquests detalls tan fugaços. És molt important que durant l’últim trimestre de l’embaràs reservis ja la data per fer la sessió newborn, una data aproximada que anirem confirmant.

El que diuen de nosaltres

default image

Ens ha semblat una experiència molt maca i divertida i ara tenim un record fantàstic gràcies a les magnífiques fotos que han sortit. Repetiríem segur!

01/02/2018

default image

Un trabajo fantástico. Tus fotos son especiales. Haz que quede fotografiado ese momento.

27/01/2017

default image

Preciosesssss!!!!! Moltíssimes gràcies!!!!  Mare meva q difícil serà escollir!!

Molt bona feina Caro!!de debó q estem encantats!!! Hem fet molt bona propaganda perquè de debó que hem quedat encantats amb tot! Un petonassss!

27/01/2017

default image

Ens vam sentir còmodes en tot moment. El que més ens va agradar la paciència i la delicadesa de la Caro amb la nena.

Anna 01/11/2016

Emplena el formulari per consultar tots els dubtes que tinguis, o contractar la sessió

Contacte

 

Verificació

error: Content is protected !!