Infantil

Fotografia familiar i infantil

Com són?

Sóc amant del que és natural, de l’autenticitat i fujo de l’artificialitat i els posats. En la fotografia familiar i infantil m’agraden les situacions reals i per sobre de tot que la família us trobeu a gust o pugueu ser vosaltres mateixos durant la sessió.

Què no trobaràs en les sessions

En les sessions no trobaràs, posats forçats, retocs excessius, ni riures forçats, ni accions que no es vulguin fer.

Què trobaràs

Trobaràs diversió, jocs, riures, per sobre de tot el que busco és que ens ho passem bé, tant vosaltres, com els nens evidentment! Busco la comoditat vostra per tal que sigueu vosaltres mateixos a la sessió, que sigueu com sou normalment sense forçar, captant la vostra essència com a família, i l’espontaneïtat i autenticitat dels vostres fills.

L’infant

En les nostres sessions fotogràfiques l’infant és el protagonista. Vetllo perquè es trobi a gust i còmode. Molts cops, part de la sessió consisteix a deixar la càmera apartada i jugar amb els vostres petits, per tal que m’agafin confiança i per tant perdin la vergonya.

 

Sessions descoberta

Quan fem sessions descoberta, preparem espais de joc i descoberta i, mentre descobreixen i experimenten, captem les seves reaccions i expressions. Fugim dels posats, d’infants com si fossin models, dels retocs de pell de porcellana i d’infants que semblen adults. Ens ho passarem pipa i serà un record per sempre d’un moment autèntic.

 

T’atreveixes a dir adéu al “postureo”?

Si el que has vist i llegit t’encaixa amb el que busques, emplena el formulari que trobaràs aquí a la dreta, i ens posem en contacte. M’encanta quan em parleu de vosaltres quan sol·liciteu informació, em fa saber més de vosaltres, i per tant poder atendre-us millor, i d’alguna manera saber el que busqueu o necessiteu. 😉

 

 

 

El que diuen de nosaltres

default image

Fotografia amb encant, divertida, natural i espontània. La fotógrafa permet a l'infant ser ell mateix i que gaudeixi de l'experiència, és capaç de captar la seva essència.

Gemma 13/12/2017

default image

Nos ha encantado el trato, la capacidad de Caro de empatizar y ganarse a nuestro hijo y lo fácil que hacéis que resulte todo el proceso, gracias!

10/12/2017

default image

Una sessió molt personalitzada amb un resultat increïble. És el segon any que participem en la sessió de Nadal i tenim tota la família encantada amb les fotografies.

03/12/2017

default image

El que més m'agrada és que el més importat és l'infant, li dones temps per a que s'ubiqui i et conegui, sense presses i al seu ritme per a que les fotos siguin més naturals i captin la seva essència i aquells gestos que el fan únic, tot jugant i passant-s'ho bé.

28/11/2017

default image

La paciència de caro canyellas, la decoració, la música i la bona estona.

Sara 13/11/2017

default image

La sessió de fotos ha estat genial!
Les nenes s'han sentit súper a gust i s'ho han passat pipa.
De veritat Caro, moltíssimes gràcies!

Estic segura que repetirem!

27/01/2017

default image

Ens ha agradat molt l'experiència, especialment a la Noa, que ho estava passant tan bé que no volia marxar. La Caro és una gran professional, molt agradable i amb molta paciència. Segur que repetirem!

27/01/2017

default image

Gràcies Caro per l'experiència, el tracte amb les nenes i per les fotos tan dolces, tan màgiques, tan maques... Repetirem segur!!!!!! (Papis, i no Papis, us ho recomano

27/01/2017

default image

Avui hem fet el reportatge de Nadal amb la nostra filla, i la Carol se l'ha guanyada i s'ho ha passat pipa, una gran professional! Desitjant veure el resultat de les fotos!! Gràcies Carol.

27/01/2017

default image

Gràcies per les fotos tan boniques que li vau fer a la Laia. I gràcies també per l'estoneta tan maca que li vau fer pasar, vestida com una princesa escoltant frozen. Espectacular!!!

27/01/2017

default image

Preciosas las fotos!!! Lo pones muy difícil para elegir, me encantan todas! Graciassss por ese buen rato que les hiciste pasar y por tu profesionalidad...

27/01/2017

default image

El q mes m'ha agradat es com treballa la caro. Fa q tot sigui fàcil i divertit

Lidia 23/10/2017

default image

M'ha agradat la paciència que tens, la tranquil·litat que transmets.

Laia 01/04/2016

T’animes? Doncs pots emplenar aquest formulari.

Contacte

 

Verificació