fotografia familiar i infantil sense postureo - Caro Cañellas Fotografia

L’espontaneïtat de l’¡nfant,

La màgia de la família

Com són?

Sóc amant del que és natural, de l’autenticitat i fujo de l’artificialitat i els posats. En la fotografia familiar i infantil m’agraden les situacions reals i per sobre de tot que la família us trobeu a gust o pugueu ser vosaltres mateixos durant la sessió.

Què no trobaràs en les sessions

 

En les sessions no trobaràs, posats forçats, retocs excessius, ni riures forçats, ni accions que no es vulguin fer.

 

Què trobaràs

Trobaràs diversió, jocs, riures, per sobre de tot el que busco és que ens ho passem bé, tant vosaltres, com els nens evidentment! Busco la comoditat vostra per tal que sigueu vosaltres mateixos a la sessió, que sigueu com sou normalment sense forçar, captant la vostra essència com a família, i l’espontaneïtat i autenticitat dels vostres fills.

 

L’infant

En les nostres sessions fotogràfiques l’infant és el protagonista. Vetllo perquè es trobi a gust i còmode. Molts cops, part de la sessió consisteix a deixar la càmera apartada i jugar amb els vostres petits, per tal que m’agafin confiança i per tant perdin la vergonya.

 

Sessions descoberta

Les sessions descoberta son un tipus de reportatge preparat exclusivament per l’infant, es poden realizar per cel·lebrar l’aniversari, o simplement per fer una sessió de record. Quan fem sessions descoberta, preparem espais de joc i descoberta i, mentre descobreixen i experimenten, captem les seves reaccions i expressions. Fugim dels posats, d’infants com si fossin models, dels retocs de pell de porcellana i d’infants que semblen adults. Ens ho passarem pipa i serà un record per sempre d’un moment autèntic.

Deixo a l’infant SER i ens ho passem pipa!

Experiències d’altres famílies
default image

El que més m'agrada és que el més importat és l'infant, li dones temps per a que s'ubiqui i et conegui, sense presses i al seu ritme per a que les fotos siguin més naturals i captin la seva essència i aquells gestos que el fan únic, tot jugant i passant-s'ho bé.

28/11/2017

default image

Gràcies Caro per l'experiència, el tracte amb les nenes i per les fotos tan dolces, tan màgiques, tan maques... Repetirem segur!!!!!! (Papis, i no Papis, us ho recomano

27/01/2017

default image

Preciosas las fotos!!! Lo pones muy difícil para elegir, me encantan todas! Graciassss por ese buen rato que les hiciste pasar y por tu profesionalidad...

27/01/2017

<< Prev
Next >>

Si el que has vist i llegit t’encaixa amb el que busques, emplena el formulari que trobaràs aquí a la dreta, i ens posem en contacte. M’encanta quan em parleu de vosaltres quan sol·liciteu informació, em fa saber més de vosaltres, i per tant poder atendre-us millor, i d’alguna manera saber el que busqueu o necessiteu. ;)

Contacte

 

Verificació

error: Content is protected !!