Sant Jordi, feu vostre la llegenda

Sant Jordi, feu vostre la llegenda!

Sessions Temàtica Sant Jordi, feu vostre la llegenda

Sant Jordi és aquí a tocar, i hem pensat portar-vos unes sessions de temàtica Sant Jordi. Però no unes sessions qualssevol, si no unes sessions perquè feu vostre la llegenda de Sant Jordi.

Cansada de nenes que han de ser princeses i nens-cavaller?, i perquè no una princesa guerrera, o una princesa que no necessita cap Sant Jordi per salvar-se?, o potser un drac que no cal matar-lo?, ni un castell que tingui cap princesa presonera? I cavallars que tinguin por?, o que vulguin anar amb faldilles?

Ara diràs, la Caro s’ha trastocat! Segueix llegint i veuràs el que et proposo.

Com funcionaran les sessions?

Que us sembla quedar una tarda, enmig del bosc,una muralla medieval feta de cartó, una pila de llibres, capes màgiques, cavalls de pal, varetes màgiques tot de Jugaia, una pila de roses fetes a mà de Ca la Montse, faldilles de tul, cuques de dino de Cucua,  corones, espases i escuts i més llibres de Love kids…. tot d’elements perquè els teus petits puguin desplegar la imaginació. Cadascú crea el seu personatge i a jugar!! A crear la nostra llegenda particular de Sant Jordi. Trencant estereotips.

 

                   

Què haurem de portar

No hi ha infant, que no tingui una disfressa preferida, o un element que li encanti, tots són benvinguts, segur que els encantarà veure’s de grans amb la seva disfressa preferida.

I després què?

Quan us enviï les fotos, la feina segueix, i és que haureu d’escriure quatre línies que expliquin la vostra llegenda particular de Sant Jordi, i així fer-ne un conte digital juntament amb les imatges que l’acompanyaran. Una activitat genial per fer amb els petits, i que puguin narrar la seva pròpia història.

Vols Veure el conte?

Vaig tenir la sort de poder fotografia la família Planeta Babetes de la Carla! Us animo a perdre’s en el seu Blog, està plegat de reflexions precioses, de consells útils pels vostres peques, d’activitats. Doncs amb la Carla i els “seus tres”, vam passar una tarda súper divertida creant la seva pròpia llegenda de St. Jordi, i en va sortir aquest magnífic conte!

conte st jordi

Si ho voleu com a complement de la sessió tindreu el vostre conte imprés de Sant Jordi.

Què! Ara no em direu que no molen aquestes sessions? Vols saber preus, oi? Aquí els tens.     

 

Quan es faran les sessions?

Les sessions es faran durant el dissabte 21 d’Abril, just abans de Sant Jordi.   

Com puc reservar?

Selecciona l’hora que et vagi bé al calendari, i ens posarem en contacte amb tu per tancar la reserva.

 

 

 

Tens dubtes?

accepto la política de privacitat d'aquesta pàgina,

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Les dades aquí recollides són d'us únicament de caràcter intern, i seràn únicamenent útilitzader per enviar informació de les sessions de nadal.