Sessions fotogràfiques Benvinguda Primavera

Benvinguda Primavera!

Sessions fotogràfiques a la natura Benvinguda primavera

Ara que sembla que la primavera sí que arriba, Que el sol torna a brillar i ens pentina el cabell, que els dies són més llarg, i l’alegria ens contagia a tots!
Ara sí que és el moment d’anunciar-vos que a Caro Cañellas fotografia arriben les noves dates de sessions en exterior. Molts m’ho heu sol·licitat i ha arribat el moment tan esperat.

 

Les sessions en exterior

Les sessions en exterior són una gran experiència, gaudim de la natura plegats, juguem i descobrim en família, passegem fent de la sessió un meravellós dia a la natura. Gaudeixo moltíssim de passar una estona amb vosaltres, de ser per uns instants, una més de la família, quan deixo de ser la fotògrafa per ser la Caro, i gaudir de fotos EN família. Vetllo sempre perquè tots ens ho passem bé i ens trobem a gust, i dono el temps necessari perquè tothom estigui còmode i confortable. Sobretot amb els més petits, m’encanta fer-me còmplice, compartir jocs fins que la timidesa desapareix i la confiança aflora.

T’encaixa tot el que t’hem explicat fins ara?, perquè aquí arriba la logística.

Dues modalitats:

  • Sessió mini de 30 minuts

  • Sessió normal d’1h 30 minuts

On es faran?

Aquí ve la part divertida, volem deixar-te escollir a tu la localització! Sí! Per fer-ho més interessant tot plegat, us deixem triar on voleu que siguin aquestes sessions. I al stories d’Instagram tenim un petit concurs per saber quin lloc preferiu, us proposarem 3 localitzacions, la més votada serà la localització escollida. El dia 6 d’abril, direm on serà la localització.

Preus

Aquí tens els preus i el que inclou cada sessió.

 

RESERVA

 

 

Ens  posem en contacte?

T’encanta tot el que has llegit fins ara?. És moment de que et posis en contacte amb nosaltres. 

Emplena aquest formulari expliquica’ns més de tú i la teva família, i et repondrem el més aviat possible!

 

accepto la política de privacitat d'aquesta pàgina,

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Les dades aquí recollides són d'us únicament de caràcter intern, i seràn únicamenent útilitzader per enviar informació de les sessions de nadal.