Segells per marcar la roba

 

segells roba nens-06
Amb les vacances comença la “vuelta al Cole” i t’ho vull posar fàcil, que et sembla un segell per estampar el nom del teu petit/a a tota la roba i complements que necessitis?, sense planxes, ni etiquetes odioses?

Doncs si només cal que ens diguis el nom que hem de posar i triïs entre tots els dibuixets que veus, clica a reserva i envia’ns un mail amb totes les dades, nosaltres a partir del 29 d’agost et farem el disseny i en un parell de dies tindràs el teu segell.

Guarda el teu segell a prop i abans de vestir clic-clac a la roba nova… etiquetat!

Fàcil oi?, no t’ho pensis més.

El preu de llançament és de 38,50 €!
01-01

 

Tria el teu segell

 

Verificació

1ª edició del Reconeixement a les Iniciatives Comercials de Pallejà

El passat dissabte 30 de gener, va tenir lloc a la sala Pal·ladius de Pallejà la primera edició del reconeixement a les iniciatives Comercials de Pallejà.

L’acte conduït per Roger Soriano, va comptar amb la presència de L’alcalde Ismael Serrano, El regidor de comerç Oriol Badia, y altres representant de l’ajuntament com la regidora de Cultura Mireia Sala.

La sala Pal·ladius engalonada per l’ocasió va rebre a molts dels comerciants del poble, des dels de tota la vida, fins als més recents. Cares molt conegudes dins del poble, i cares no tan conegudes, però tots vam gaudir d’un ambient festiu i agradable. Els guardons s’oferien a aquells comerços que van iniciar la seva activitat l’any 2013 o 2014, Una de les premisses per aquesta categoria fou que els comerços no havien pogut ser traspassats ni continuada l’activitat anterior del local en un espai inferior d’un any. Per altra banda, la participació en l’acte era opcional.

L’acte el va obrir un videoreportatge dels comerços participants en l’esdeveniment, amb les opinions dels seus propietaris, tant dels comerços més recents com els que portaven llargs anys al servei de Pallejà. Posteriorment van pujar a l’escenari tots els comerços iniciats el 2013 i el 2014 participants en l’acte. Seguidament va ser el torn dels comerços de més de 25 anys, la majoria d’ells acompanyats de grans aplaudiments fent-se notar l’estima que es tenia en ells. Finalment els comerços de més de 25 anys, van tenir una menció especial. Després de la foto família, es va donar pas a un piscolabis on comerciants, familiars, amics i polítics van tenir lloc per compartir converses i punts de vista envers el comerç a Pallejà.

 

La marató a Pallejà

Un any més Pallejà va ser un poble solidari i va trencar amb escreix les previsions d’enguany per la Marató de TV3. Des de divendres a la tarda fins diumenge tot un seguit d’activitats van fer recaptar més de 7000 €!

La tómbola realitzada tant divendres com dissabte va ser un èxit rotund. El dissabte a dues hores abans d’acabar l’activitat les paperetes de la tómbola ja s’havien esgotat i vam passar una genial tarda amb activitats de les entitats del poble.

L’espai fotográfic només hi va poder ser una estona la tarda del dissabte i aquest n’ha sigut el resultat.

Que les disfruteu!

 

no images were found

3 pájaros de un trio

El passat diumenge 2 de Novembre, vam tenir el plaer d’escoltar els 3 Pájaros de un trio, (Mariona Munté, flauta travessera, Xavi Carod, calaix i Sergi Fernández, guitarra i veu) a la Bretona Crêperie. Un grup jove ple de talent, que ens va oferir una tarda agradable, amb bona música en un entorn inigualable.

Hem d’agrair a la Bretona Crêperie, que ens ofereixi aquestes oportunitats tan variades per gaudir al seu local, sigui per escoltar un bon concert, veure exposicions, xerrades i fins i tot, tallers de costura. La tarda d’ahir no va ser menys, a la seva terrassa, íntimament decorada, amb carbasseres de fons… un entorn idíl·lic per escoltar bona música en directe al nostre municipi.