Xecs regal

Molts cops ens oblidem que els millor regals no son físics, si no experiències! Moments que perduraran en la teva memòria. T’ofrim regalar experiències fotogràfiques. Que aquelles persones que estimes flueixin davant la càmera, i tinguin un record per sempre de l’instant que estan vivint. 

D’oferim varis xecs regal, segur que un d’ells t’encaixa per a una persona estimada. Te’ls podem enviar a casa, emplena el formulari de més avall per sol·licitar informació. 

 

 

SEGUIMENT DE L’EMBARÀS

Un record preciós, per una mare, veure com el seu com es modifica per dona vida. Una experiència única, mini sessions cada 5 setmanes, des de les 15 setmanes fins a les 35.

Pots escollir únicament el seguiment mes a mes, el seguiment + sessió llarga d’embaràs, i el seguiment+sessió llarga d’embaràs+sessió newborn. 

Pots veure la galeria de seguiment d’embaràs clicant a la imatge. 

Per demanar un xec regal emplena el formulari de més avall. 

 

 

 

 

SESSIÓ MUM’S

 

És un dels moments més dolços per una futura mare, l’embaràs. Proposem una sessió divertida, tranquil·la i relaxada en parella. Creant l’ambient necessari per estar a gust i captar així l’essència de la parella i el moment que estan vivint.

Pots veure la galeria d’embaràs clicant a la imatge.

Per demanar un xec regal emplena el formulari de més avall.

 

 

 

 

 

 

 

SESSIÓ BENVINGUDA

Els primers instants de vida d’un infant, són els més revolucionaris. Instants fugaços alhora que intensos, per què no captar-los per poder-los recordar per sempre. Com era de petit/a en els braços del pare… aquells peus que es pelen… aquells llavis perfectes, fent infinits gestos… Instants que no tenen preu, un gran record per quan siguin grans.

Pots veure la galeria de nadons clicant a la imatge.

Per demanar un xec regal emplena el formulari de més avall.

 

 

 

 

 

 

 

SESSIÓ EXTERIOR

A la platja, a la muntanya o a aquell indret que sigui especial per vosaltres. Més que una sessió de fotos, és un matí en família passant-nos-ho d’allò més bé. La càmera desapareix i sorgeixen imatges precioses, naturals i espontànies.

Pots veure la galeria d’exterior i infants clicant a la imatge.

Per demanar un xec regal emplena el formulari de més avall.

 

 

 

 

 

 

DEMANA EL TEU XEC REGAL!

 

Verificació